Activia kan niet stunten tegen CSV Apeldoorn

Twello- Op een koude en natte zaterdagmiddag mocht Activia aantreden in de tweede knock-out fase van het bekertoernooi tegen zaterdag hoofdklasser CSV Apeldoorn. De gasten lieten vanaf de aftrap hun intenties blijken en zetten de Activia defensie onder grote druk. Binnen het eerste kwartier leverde die aanvalsdrang al twee doelpunten op en een grote uitslag leek zich af te gaan tekenen. Toch slaagde Activia er in om onder de druk uit te komen en het tweede deel van de eerste helft was redelijk in evenwicht. Wouter Hameka slaagde er zelfs in om de achterstand te halveren en de 1 – 2 was ook de ruststand.

De tweede helft begon CSV weer net zo scherp als het eerste bedrijf en na 10 minuten stond de 1 – 4 op het bord. Op het door de regen steeds natter en gladder wordende veld werd het voetbal lastiger maar de beide ploegen maakten er het beste van en lieten soms ook goed combinatievoetbal zien. Natuurlijk was CSV de betere, snellere en fysiek sterkere ploeg maar toch hoeft Activia zich absoluut niet te schamen voor de geboden tegenstand. Halverwege de tweede helft scoorde CSV de 1 – 5 en in de laatste vijf minuten liep de score toch nog op naar 1 – 7 (de laatste drie goals kwamen alle op naam van Sander Krijns). De sportieve wedstrijd werd hiermee afgesloten en CSV Apeldoorn plaatste zich voor de volgende bekerronde.