(Beach)volleybal Voorwaarts vereniging van de maand

Twello- De Nederlandse Volleybalbond (NeVoBo) heeft de afdelingen volleybal en beachvolleybal van Voorwaarts uitgeroepen tot vereniging van de maand september. Voorwaarts is een vereniging met veel goede initiatieven en daarmee een voorbeeld voor andere clubs in Nederland, aldus de volleybalbond.

Voorwaarts heeft zich dit jaar enorm ingespannen voor promotie van het WK beachvolleybal afgelopen zomer in ons land en het EK voor dames dat vanaf 26 september eveneens in Nederland wordt gehouden. Deze zomer bezochten Voorwaartsleden al massaal het WK-beachvolleybal. Op 28 september bezoekt een groep van bijna 140 de (beach)volleyballeden de wedstrijd Nederland-Italië in Apeldoorn. Daarmee heeft de vereniging evenzoveel tickets gewonnen voor de finale op 4 oktober in Ahoy Rotterdam. Die dag vertrekken 2 bussen vol Voorwaartsleden van Twello naar Rotterdam, uiteraard in onze clubkleuren oranje-zwart. In de hoop dat het grote Oranje in de finale staat. Bovenal is Voorwaarts vooral een club met een gezonde ambitie richting de toekomst. “We willen een zichtbare vereniging zijn in onze gemeente, met enthousiaste leden van jong tot oud, waarbij kwaliteit en gezelligheid voorop staan”, aldus volleybalvoorzitter Onno Bevers. Beachsportvoorzitter Wilco Kleine deelt die ambitie: “De beach sportafdeling is nog vrij jong binnen Voorwaarts, maar de belangstelling voor beachvolleybal groeit enorm. Wij willen iedereen laten kennismaken met deze mooie tak van sport.

Wil je kijken of (Beach)volleybal iets voor jou is? Train gerust drie keer vrijblijvend mee. Kijk voor meer informatie op www.voorwaartstwello.nl/volleybal of www.voorwaartstwello.nl/beach of neem contact op met de Technische Commissie via tc.volleybal@voorwaartstwello.nl.

woensdag 23 september 2015

Deel dit bericht