Boerehofstee Heren 1 strandt in halve finale

Wilp- De heren van tennisvereniging De Boerehofstee zijn dit weekeinde gestrand in de halve finale om het algehele landskampioenschap. De Boerehofstee begon zaterdag voortvarend in de wedstrijd tegen LTC Leeuwenberg, die op de banen van LTC Brederode in het Noord-Hollandse Santpoort werd gespeeld.

Eddy Schol won zijn single met 6-3 en 6-1. Michel Bouwmeester stond in zijn eerste set intussen met 5-0 voor. Deze voorsprong wist hij echter niet vast te houden en hij verloor de set met 5-7. Ook de tweede set verloor Bouwmeester, en wel met 2-6. Tom Clavel won zijn single met 6-2,4-6 en 6-3 en Rens Kamphuis was met 4-6, 6-2 en 6-3 eveneens te sterk voor zijn tegenstander. Hierdoor keek De Boerehofstee na de singles tegen een 3-1 voorsprong aan. Bij de dubbels ging het echter mis Eddy Schol en Michel Bouwmeester en Coen Jonker en Ruud van de Plank verloren deze, waardoor de stand op 3-3 kwam. Het setgemiddelde gaf de doorslag. Dit pakte uit in het nadeel van De Boerehofstee. Aangezien er twee singles werden gewonnen door de Wilpenaren in drie sets en alle andere partijen in 2 sets werden verloren, LTC Leeuwenberg door naar de finale.

Open dag
De Boerehofstee houdt aanstaande zaterdag 27 juni een open dag op het park aan de Rijksstraatweg in Wilp. Tijdens deze dag kan iedereen op een leuke en ontspannen manier kennismaken met de vereniging en met de tennissport.
De open dag begint om 11.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Mensen die zich melden als lid, krijgen tot het einde van het seizoen gratis tennisles.

woensdag 24 juni 2015

Deel dit bericht