Cupa/Wilp krijgt te weinig met puntendeling tegen Emst

Bussloo- Al in de tweede minuut kopt Tom Stormink een voorzet van Mark Wolters op de lat. Cupa/Wilp kreeg de eerste helft legio kansen maar het was net niet. Verzorger Gerrit Kroes moest diverse keren optreden na diverse fysieke aanslagen.

In de tweede helft was Mathijs Aalpoel vervangen door Koen ter Riele. Al na een minuut in de tweede helft deed Jasper Aalpoel wel wat in de eerste helft verzuimd werd en hij schoot fraai raak na even zo mooie aanval. Zoals te verwachten was bleef de reactie van Emst niet uit en uit een corner werd eerst de lat geraakt en de rebound was wel raak 1-1. Een slechte uittrap van de Emst keeper deed de bal belanden bij Jan de Croon die Mark Wolters in stelling bracht en deze ronde koel af 1-2. Het was niet voldoende om de winst mee naar huis te nemen want Emst kwam door een gemakkelijk gegeven penalty wegens hands weer op gelijke hoogte 2-2.

Dit werd ook de eindstand en deed Cupa/Wilp zichzelf tekort.