Dik verdiende overwinning Cupa Wilp bij Epse Gorssel combinatie

Wilp- Onder een heerlijk voorjaarszonnetje en een mooi veld in Epse mocht Cupa Wilp vanmiddag proberen wat recht te zetten van de ruime nederlaag eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Ook dit keer was het weer puzzelen om de selectie compleet te krijgen en was het zelf Kevin Roeterdink die vanuit het zaterdag team die een plaats had op de bank, ook trainer Hans van Schaick was door omstandigheden niet aanwezig en mocht Fred van Brummen de zaakjes waarnemen.

De thuisploeg begon duidelijk wat agressiever aan de wedstrijd, was direct al een paar keer dreigend zonder dat dit nog echt kansen opleverde, na circa tien minuten kwam Cupa Wilp beter in spel en was daarna ook gelijk de bovenliggende partij, en kreeg en de periode tussen de 20e en 40e minuut een zeker vijf enorme dotten van kansen om op voorsprong te komen, maar verzuimd werd om de trekker over te halen en kreeg daardoor net voor rust de bijna de rekening gepresenteerd toen Epse Gorssel door hun aanvoerder Jordy Steemers vrij kon aanleggen maar gelukkig de wederom zeer goed keepende Marco Pol op z’n weg vond en dus nog van geluk mocht spreken dat het met 0-0 de rust inging. Direct na de rust kwam het weer goed weg doordat de thuisploeg twee dotten van kansen liet liggen. Daarna was het toch weer Cupa Wilp wat voetballens de betere ploeg was en in de 50 e minuut ook op voorsprong dacht te komen toen Mark Wolters raak kopte uit een voorzet van Tom Stormink, maar de arbiter van dienst verzuimde voordeel te geven na een overtreding op de zelfde Tom Stormink. Uiteindelijk duurde het tot de 60e minuut voor de dik verdiende opening treffer viel en was het uitgerekend Kevin Roeterdink die het laatste tikje gaf na goed voorbereidend werk van Mark Wolters 0-1 en amper één minuut later was het Mark Wolters zelf die goed de diepte in werd gestuurd en nu geen fout maakte en onberispelijk binnen schoot 0 -2. Hierna maakte Cupa Wilp het zich niet makkelijker door zich terug te laten zakken en dat leverde nog best wel wat mogelijkheden voor de thuisploeg op, maar gelukkig was het Marco Pol die steeds meester bleef over de geboden kansen. Uiteindelijk bleef het bij een zeker verdiende overwinning van 2-0 voor Cupa Wilp, maar gezien de kansen aan beide zijden had het ook zomaar 5-8 kunnen zijn. Volgende week wacht de laatste uitwedstrijd van dit seizoen en wel bij sp. Deventer waarin voor Cupa Wilp de mooie uitgaging ligt een de goede lijn van de laatste vier wedstrijden door te trekken. Aanvang in Deventer ook dit keer 14.00 uur.