Einde Twello on the Beach

Twello- Ondanks alle extra inspanningen van vele vrijwilligers is het niet gelukt voldoende draagvlak voor de 16de editie van Twello On the Beach te krijgen.

Het was duidelijk dat er de laatste jaren een terugloop aan aanmeldingen voor het toernooi was. En ook dit jaar bleef het aantal inschrijvingen helaas ruim beneden het minimaal benodigde aantal teams om een financieel gezond en sportief toernooi te kunnen organiseren. Bovendien vindt de commissie het onverantwoord om met zo’n tegenvallend aantal deelnemers een beroep te doen op de firma’s Winterman en Bosch die de afgelopen 15 jaar geheel belangeloos materialen, middelen en mensen beschikbaar hebben gesteld. Dit geldt ook voor de vele enthousiaste middenstanders in Twello en omliggende dorpen die het toernooi al jarenlang financieel hebben ondersteund.

Met pijn in het hart heeft de commissie van Twello on the Beach haar conclusie moeten trekken. Twello on the Beach zal ophouden te bestaan wat inhoudt dat het toernooi in 2016 ook geen doorgang zal vinden.

Alle sponsoren, deelnemers en andere betrokkenen zijn inmiddels geïnformeerd.

woensdag 15 juni 2016

Deel dit bericht