GA Eagles oefent tegen sv Terwolde

Terwolde- Go Ahead Eagles moest helaas dit jaar een stapje terug. Maar het vertrouwen van de fans is groot gezien de grote hoeveelheid seizoenkaarten die al verkocht zijn. Ook de renovatie en uitbreiding van de Adelaarshorst is een voorbeeld van vooruit regeren immers stilstaan is achteruitgang.

De club uit Deventer begint op dinsdag 23 juni te trainen op sportcomplex “De Woldermarck” in Terwolde. Op woensdag 24 juni a.s. wordt de eerste Intermontage-oefenwedstrijd al gespeeld tegen vijfdeklasser sv Terwolde. Voor de 25e maal vinden de zomertrainingen plaats in Terwolde. Tot halverwege augustus zullen de spelers van de Eagles dagelijks op sportcomplex ‘de Woldermarck’ trainen.

Eerste oefenwedstrijd
Woensdag 24 juni 2015 vindt de eerste oefenwedstrijd van Go Ahead Eagles plaats tegen sv Terwolde (aanvangstijd wedstrijd: 19.00 uur). Deze wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Van Zuuk. De kassa’s gaan open om 17.30 uur. Jeugd t/m 12 jaar betaalt slechts 2 euro en vanaf 13 jaar is de entreeprijs voor deze wedstrijd 5 euro.

Sv Terwolde
Al 25 jaar speelt sv Terwolde de openingswedstrijd van de oefencampagne tegen de profs uit Deventer. Het jeugdige 1e elftal kwam afgelopen seizoen uit in de vijfde klasse en staat onder leiding van Jeroen Veldwijk en kan terugzien op een prima seizoen.

Go Ahead Eagles
Op de eerste training in Terwolde zullen een aantal nieuwe spelers te zien zijn. De club was de afgelopen weken actief op de transfermarkt echter deze periode duurt nog tweeënhalve maand. Inmiddels zijn er twee nieuwe spelers vastgelegd namelijk: Linksbuiten Mo Hamdaoui en middenvelder Dario Tanda. Het aantrekken van jonge en gretige talenten past in de lijn van de visie en beleid van de club. Go Ahead is echter nog lang niet uitgeshopt. Bij de club vertrokken o.a. Job v.d. Linden, Marnix Kolder, Giliano Wijnaldum.

Overige wedstrijden
Dit jaar worden er in totaal 4 wedstrijden in Terwolde gespeeld. Zaterdag 18 juli Go Ahead Eagles- Excelsior (15.00 uur), zaterdag 25 juli GA Eagles – Helmond Sport (15.00 uur) . Op vrijdag 31 juli spelen de Eagles om 19:00 uur in Terwolde echter de tegenstander is op dit moment nog niet bekend.

Parkeren
Rondom het sportcomplex is aan de Kolkweg (hoek Bandijk) een parkeerterrein gecreëerd. Hier kunt u gratis parkeren. Bezoekers worden dringend verzocht gebruik te maken van dit parkeerterrein. U kunt het terrein van sv Terwolde vinden aan de Everwijnstraat in Terwolde (Gld.). Voor informatie over de trainingen en de oefenwedstrijden kunt u dagelijks bellen: (0571) 291585 of raadpleeg de website van de club: www.svterwolde.nl.

woensdag 24 juni 2015

Deel dit bericht