Goed spelend s v Twello klopt V en L overtuigend

Twello- Met 0-3 winnen in De Vecht. Dik verdiend. Alleen hadden de spelers van s v Twello veel meer kansen moeten benutten. Heer en meester waren zij deze middag. De eerste 10 minuten hadden de gasten al vier mogelijkheden om te scoren. Max Smaal wachtte in de 2de minuut iets te lang, Nicky Eekhuis schoot twee minuten later van heel dichtbij over, in de 7de minuut ging Tim Evers alleen op de keeper van V en L af maar schoot tegen hem op en pal daarop schoot Nicky Eekhuis net naast.

Via een counter probeerde V en L wat terug te doen. De snelle Wesley Hofman moest evenwel zijn meerdere erkennen in Edward Achtereekte. Hij schakelde hem volledig uit. Nadat keeper Arno Dolman nog knap redding bracht in de 15de minuut op een schot van Max Smaal was hij even later kansloos bij een kopbal van Tom Nijdeken 0-1. Twee minuten later zette Nicky Eekhuis goed. Gaf een mooie voorzet aan Tim Evers, die 0-2 maakte. De thuisploeg kreeg geen kans op adem te komen. Max Smaal schoot net naast en Tim Evers kwam weer doelman Arno Dolman tegen . Deze keeper hield zijn ploeg nog een beetje in de race. In de 41ste minuut schoot Max Smaal strak op doel. Nicky Eekhuis stond in de baan van het schot en tikte de bal uit het doel. Ruststand 0-2. Geheel verdiend. De score had alleen vele malen hoger moeten zijn.

Na de rust gingen de spelers van s v Twello weer fel van start. Een lobje van Nicky Eekhuis over de keeper ging in de 46ste minuut net weer naast. Even later gaf Yannick Gorter prachtig voor op Tim Evers en dat betekende 0-3. Tim Evers kopte onmiddellijk daarop precies in de handen van keeper Arno Dolman. Wat stelde de thuisploeg hier tegen over? In de 55ste minuut kregen ze een vrije trap. Eduard van den Beld schoot hoog over. Keeper Ronald Teering had wel erg weinig te doen deze middag. De verdediging van s v Twello speelde sterk. Bijna geen kans gaven Martin Keen, Frank Wijnbergen, Berry van der Scheer en Edward Achtereekte deze middag weg. Hoeveel mogelijkheden de spelers van sv v Twello nog kregen? Te veel om op te noemen. Ook het inbrengen van Bert Westendorp en Delano de Vogel bracht hier geen verandering in. Net waren de 90 minuten op het score bord verschenen of de goed leidende scheidsrechter L. Reijnen floot af. Volgende week de kraker tegen koploper Victoria Boys. Ook dan zal weer de volle buit gepakt moeten om in de race te blijven. Aanvang 14.00 uur aan de Zuiderlaan.