Jeugd TTV Trias schittert tijdens eerste thuiswedstrijd

Twello- Afgelopen zaterdag stond de eerste thuiswedstrijd van de najaars competitie op het programma. Het gebouw van Trias was goed gevuld met supporters, om de spelers aan te moedigen tot een goed resultaat.

Trias 1 – De Veluwe 1

Stipt om 13:00 uur begon deze wedstrijd op de hoofdtafel bij Trias. Na het gelijke spel van vorige week waren Rick IJsseldijk, Toine Hulshof en Enrico Schotman zeer gemotiveerd om deze wedstrijd eens ruimschoots te winnen. Na een goede start van Enrico, leek het erop dat Toine zijn eerste wedstrijd verloren zag gaan. Echter won hij in de laatste set met 13 – 11. Nadat ook Rick zijn eerste wedstrijd won speelden Enrico en Toine een uitstekende dubbel waar slechts 3 sets voor nodig waren. Vervolgens gingen de winstpartijen vrolijk verder tot aan de laatste wedstrijd. Het team van de Veluwe liet het niet gebeuren om zonder ook maar met één punt de auto in te stappen. Deze wedstrijd werd door Trias helaas verloren. Ondanks deze nederlaag wist Trias 1 met 9 – 1 te winnen. Met deze overwinning in de tas reist dit team volgende week af naar Zwolle om daar de topper te spelen.

Trias 2 – Vitesse 1

Vitesse uit Hengelo was de tegenstander van het tweede team van Trias. Marleen IJsseldijk, Sebastiaan van der Scheer en Jasper Heil begonnen zwak aan hun wedstrijd en al snel stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord. Maar na het uitstekende dubbelspel van Marleen en Jasper kwam hier het eerste punt binnen voor Trias. Ook in de twee wedstrijden die volgden werd er gewonnen. In wedstrijd zeven kon Sebastiaan zelfs de achterstand ombuigen in een voorsprong. Dit was helaas teveel van het goede. Marleen won nog wel haar tweede duel. In de laatste twee partijen bleek Vitesse toch te sterk te zijn voor dit team. Toch is een 4 – 6 nederlaag tegen deze Hengelose vereniging absoluut geen schande.

Trias 3 – De Veluwe 2

Aan de andere kant van de zaal stond er deze zaterdagmiddag ook een Trias tegen De Veluwe op het programma. Ruben Havekes, Stefan Selders en Femke van Schaik waren na de nederlaag van vorige week eigenlijk verplicht om voor eigen publiek wel te winnen. De eerste wedstrijd werd helaas nog verloren waarna Stefan ruim wist te winnen van zijn tegenstander. Vervolgens ging het winnen van partijen de Trias spelers vrij gemakkelijk af. Naast de dubbel wonnen ook Ruben en Stefan hun tweede partij. Femke zag helaas haar tweede partij verloren gaan in een 5 setter. De laatste wedstrijden werden nog in winst omgezet. Eindstand: 8 -2.

Trias 4 – de Toekomst 4

De Toekomst 4 uit Lochem nam het op tegen Trias 4. Levi van Hunnik, Nina Romano en Loes van de Kamp wilden graag hun goede spel voortzetten. Vorige week hadden ze namelijk een goede wedstrijd gespeeld. De wedstrijden tot aan de dubbel gingen de spelers van Trias vrij gemakkelijk af. Waarna De Toekomst zich revancheerde en ervoor zorgde dat ze terugkwamen tot een 3 -3 gelijke stand. Vanaf dit moment werden er zeer mooie wedstrijden gespeeld. Trias trok uiteindelijk toch aan het langste eind en won met 6 -4. Grote uitblinker van deze wedstrijd was Nina. Zij won al haar wedstrijden waarmee zij nog steeds ongeslagen is in deze competitie.

woensdag 23 september 2015

Deel dit bericht