Jeugdteams pakken allen zilver - Trias 1 – Bosman/Wezep 1

Twello- Deze twee teams waren de nummer vier en drie van de competitieranglijst op voorhand van deze wedstrijd. Beide teams hadden nog een theoretische kans om op de laatste speeldag alsnog het kampioenschap binnen te slepen. Namens het Triasteam stonden Rick IJsseldijk, Marleen IJsseldijk en Enrico Schotman achter de tafel. Rick begon, toch wel de sterkste speler van dit seizoen ook deze wedstrijd ijzersterk en won overtuigend met 3 – 0. Marleen verloor echter wel haar wedstrijd ondanks haar prima inzet. Enrico wist er uiteindelijk voor te zorgen dat de voorsprong weer terugkwam in het voordeel van Trias.

Nadat ook het dubbelspel gewonnen werd door het Twellose team ging Marleen toch vrij kansloos ten onder tegen de sterkste speler van Wezep. In de laatste wedstrijden werd er niet meer gestreden om het kampioenschap, dit omdat er inmiddels bericht was gekomen uit Deventer. Swift had inmiddels het nodige aantal punten behaald voor de titel. Uiteindelijk wisten Marleen en Rick er wel voor te zorgen dat de winst behaald werd, en daarmee de tweede plaats in de wacht te slepen. Eindstand: 6 -4.

Trias 2 – Tafeltennisvereniging Zwolle 2
Het tweede Triasteam nam het op tegen de nummer twee van de ranglijst: Tafeltennisvereniging Zwolle. Nadat Jasper Heil nog zijn eerste wedstrijd verloren zag gaan, wonnen zijn teamgenoten, Ruben Havekes en Sebastiaan v/d Scheer. Vervolgens ging het gas erop bij het Twellose team! De ene na de andere partij werd in hun voordeel beslist. Er was nog wel een uitglijder gaande de wedstrijd. Dit mocht echter niet de feeststemming drukken. Trias won uiteindelijk verdiend met 7-3. Hiermee werd uiteindelijk óók de tweede plaats behaald. Hiermee zal dit team ook volgend jaar weer spelen in de 2e Klasse.

Trias 3 – Wezep 2
Femke van Schaik, Nina Romano en Levi van Hunnik hadden afgelopen zaterdag een druk programma. `s Ochtends werd er eerst een wedstrijd ingehaald tegen GTC uit Genemuiden. Terwijl er vorige week nog werd verloren van hen werd er nu een gelijkspel uitgesleept. Nina en Femke wonnen beide 2 wedstrijden, en ook Levi wist één partij te winnen. Nadat deze wedstrijd ten einde was, hadden de spelers een korte pauze. Hierna werd er opnieuw een wedstrijd gespeeld. Dit keer was Bosman/Wezep de tegenstander. Hetzelfde trio begon aan deze wedstrijd. Het goede resultaat van de ochtendwedstrijd werd meegenomen naar de middag. De eerste vijf wedstrijden werden allemaal overtuigend gewonnen door het Triasteam. Levi had echter één uitglijder in zijn tweede partij. Hierna zette het team uit Twello de tegenstander verder onderdruk en won het zijn resterende wedstrijden. Hiermee werd het een ruime overwinning!: 9 -1. Door deze resultaten van afgelopen zaterdag belandde het Trias team zowaar nog op een gedeelde tweede plek.

donderdag 28 april 2016

Deel dit bericht