Jongens zaalvoetbalteam AOC-Oost behalen landelijke finale Olympic Moves

Twello- Afgelopen vrijdag speelde het zaalvoetbalteam, met leerlingen uit klas 1 en 2 van het AOC-Oost, de landelijke finale van het Olympic Moves zaalvoetbaltoernooi. De weg naar de finale was uiterst succesvol.

Op 30 maart moesten de regionale voorrondes worden gespeeld, deze vonden plaats in Vroomshoop. Het team won dit toernooi zonder puntverlies. Een mooie prestatie en nog niet eerder gelukt door een team van het AOC-Oost.

Om in de landelijke finale te komen moest er een beslissingswedstrijd worden gespeeld. ’t Venster uit Arnhem was hierin onze tegenstander. Ook deze wedstrijd werd overtuigend gewonnen, de Arnhemmers moesten er met 6-2 aan geloven.
Het team mocht zich nu opmaken voor de grote finale, hier speelden de acht finalisten uit het hele land. Niet gek voor een school uit een dorp als Twello.
De landelijke finale bleek echter andere koek dan de voorrondes. De tegenstanders uit Rotterdam, IJsselstein en Heerenveen waren te sterk voor het team van het AOC-Oost. De teleurstelling was groot maar desalniettemin mag het team met trots terugkijken op een mooi toernooi.

donderdag 28 april 2016

Deel dit bericht