Ledenvergadering SC Klarenbeek

Klarenbeek- De jaarlijkse ledenvergadering van Sportclub Klarenbeek werd afgelopen donderdagavond gehouden in het multifunctioneel centrum (MFC). Gert van Bokhorst, voorzitter van SC Klarenbeek, blikte terug en keek vooruit. Hij wisselde van gedachten met de aanwezige leden over hoe het bestuur de leden het komende seizoen als bestuur tegemoet moet gaan treden. Iedereen die tot de fantastische realisatie van de MFC heeft meegewerkt, verdient een pluim.

Penningmeester Amanda Spijkerbosch, aftredend en niet herkiesbaar, wordt opgevolgd door Martin Jansen . De functie wordt opgedeeld in een bestuurlijk en een administratief deel. Amanda liet voor de vergadering al weten dat zij het administratieve deel wel op haar wilde nemen. Leny van Heeren werd toegevoegd als nieuw kascommissielid en zal het komend seizoen samen met Annemiek Haagen deze taak op zich nemen.

Er werd goedkeuring gevraagd voor het in gang zetten van een wijziging in de structuur van de SC Klarenbeek, door het loskoppelen van de afdeling voetbal van de algemene middelen en structuur. Tijdens de rondvraag werd verzocht om een beachvolleybalveld. Een extra besluitvormende vergadering zal in het eerste kwartaal van 2016 worden ingepland.

woensdag 30 september 2015, foto door Vol spanning werd er geluisterd naar Gert van Bokhorst, de voorzitter van SC Klarenbeek.

Deel dit bericht