Leuke voetbaldag(en) in de zomervakantie

Twello- In de zomervakantie kan men lekker drie dagen voetballen en veel nieuwe trucjes leren samen met (nieuwe) vriendjes of vriendinnetjes! Op dinsdag 14 juli en woensdag 19 augustus (in de eerste en laatste week van de schoolvakantie) organiseert Soccer Partners op het complex van S.V. Voorwaarts twee gezellige en leerzame voetbaldagen. De voetbaldag(en) zijn voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 5 – 14 jaar. Beide dagen zijn van 10.00 uur – 16.00 uur en kennen verschillende oefenstof. Het is door de vakanties ook mogelijk om zich voor bijvoorbeeld één dag op te geven!

Waar in de meivakantie een voetbal 2-daagse in samenwerking met S.V. Voorwaarts in het Go Ahead Eagles thema een groot succes was (200 kinderen) organiseert Soccer Partners nu twee losse voetbaldagen, waar niet alleen kinderen van Voorwaarts aan deel kunnen nemen, maar juist kinderen uit de gehele gemeente Voorst. Tijdens de voetbaldag(en) van Soccer Partners maakt het dus niet uit bij welke club men speelt of in welk elftal. Alle deelnemers worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Wel is het altijd mogelijk om bij vriendjes of vriendinnetjes ingedeeld te worden.

Wat is het programma
Tijdens de voetbaldag(en) op dinsdag 14 juli en/of woensdag 19 augustus staat voetbalplezier voorop. Men leert onder andere nieuwe schijn- en passeerbewegingen, speelt kleine partijvormen, de voetbalkennis wordt getest tijdens een voetbalquiz en als afsluiting ontvangt iedereen een eigen Soccer Partners certificaat.

Win een gesigneerd shirt
Er zijn voor de deelnemers tevens leuke prijzen te verdienen tijdens de activiteiten van Soccer Partners. Alle deelnemers die deelnemen op dinsdag 14 juli en/of woensdag 19 augustus maken kans op een gesigneerd shirt van het Nederlands Elftal! Dit unieke shirt, met handtekeningen van onder andere Robben, Sneijder, van der Wiel en nog veel meer topspelers, kan men dus zomaar in zijn bezit krijgen!

Wat zijn de kosten
De kosten voor deelname aan de voetbaldag(en) bedragen slechts 29 euro wanneer jongen of meisje op één van beide dagen wil deelnemen. Wanneer men beide dagen in de vakantie wil deelnemen, bedragen de kosten in totaal slechts 52,50 euro voor deelname. Naast de invulling wordt er ook gezorgd voor meerdere malen drinken, tussendoortjes en een lunch. Inschrijven kan via www.soccerpartners.nl (let op Vol = Vol) er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze voetbaldagen. Voor meer informatie kan men contact opnemen door te mailen naar info@soccerpartners.nl of te bellen met G. Ben Boubaker 06-26885140.

woensdag 1 juli 2015

Deel dit bericht