Merida toertocht

Klarenbeek- Zondag 22 mei organiseert de fietsclub SC Klarenbeek een toertocht waar wielrenners individueel en/of samen met collega’s van hun vereniging op sportieve wijze de uitdaging aangaan om flink wat kilometers weg te fietsen in de mooie omgeving van Klarenbeek, de IJsselvallei en de Gelderse Achterhoek.

De tocht start vanaf Sportpark De Pauw, er wordt een route uitgezet van circa 80 km en één van circa 12 5km. Halverwege de 80 km wordt er een rustplaats ingericht voor een pauze en rondom de 80 km nogmaals een pauzeplaats voor de 125 km fietsers. De starttijd is tussen 8.30 en 9.30 uur. Naar verwachting komen de renners tussen 11.30 en 15.00 uur terug bij het MFC, waar men zich kan opfrissen en gezamenlijk kan napraten en genieten van een drankje. De inschrijvingen kan voor de start in het MFC gebouw middels handmatig en scan & go inschrijving. De fietsclub SC Klarenbeek hoopt uiteraard op een hoge deelname en wil hier een jaarlijks terugkerend evenement van maken.

De route wordt volledig met pijlen uitgezet en beloofd mooie binnen wegen en fraaie coulissen landschappen en uiteraard mooie boerderijen en landerijen.

woensdag 18 mei 2016

Deel dit bericht