Oortveldruiters scoren

Empe- Op het eigen concours van de Oortveldruiters waren verschillende nieuwe combinaties die hun eerste wedstrijd reden.

In het BB springen paarden waren drie combinaties die met hun paard nog nooit een wedstrijd hadden gesprongen maar het wel direct goed deden. Eva van der Weerd werd eerste met Bianka, Kirsten Boogman nam met Clooney de derde prijs in ontvangst en Jildou Bekkers met Navarro de vierde prijs. Corine Smies startte met Fatboy voor het eerst in de klasse L2 en werd hierin gelijk twee keer eerste met 191 en 190,5 punten. In de klasse M2 was er een vierde en een tweede prijs voor Elisa Tarallo met Valerio (193,5 en 186,5) en twee derde prijzen voor Bert van Bokhorst met Boulahrouz (197,5 en 181). Winstpunten waren er voor Jildou Bekkers met Navarro, Ellis Dolman met Ghandi, Romy Damen met Mellen, Kirsten Boogman met Clooney, Eline van Roemburg met Tyson, Leonie Verkerk met Angel, Caitlin Westerwoudt met Carlos, Loulou Verbeek met Ulian en Stacey van Leeuwen met Ab.

Op zondag waren de pony’s aan de beurt. Eveline Hoogstad had met Feline een goede dag. In de dressuur klasse L2 verdiende ze drie winstpunten en een eerste prijs. Bovendien sprong deze combinatie voor het eerst in de klasse L cat. E. Zowel het basisparcours als de barrage werden foutloos afgelegd. Joritha Bruntink verdiende de tweede prijs in haar eerste springwedstrijd klasse B cat. E met Toscane. In de klasse BB won Kelvin Derks met Lady Elegance de derde prijs en Wieger Hunnekink met Beike de vijfde prijs. Kelvin verdiende ook nog in de dressuur de derde prijs in de klasse M1. Winstpunten waren er voor Kaylee Propitius met Judge, Wieger Hunnekink met Beike, Jikke Verwaijen met Happy Feet, Amy Xhofleer met Bailize en Joritha Bruntink met Toscane. Kim Verwaijen reed een BB proefje op de pony van haar zus en dat werd met 197,5 punten beloond.

woensdag 22 juni 2016

Deel dit bericht