Salto’s bij het ontbijt

Twello- Niet voor iedereen weggelegd maar voor Emma de Vries en Noor Nieuwenhuis, turnsters van Stichting Flow, de normaalste zaak van de wereld. Deze jonge talentvolle turnsters van 11 en 10 jaar oud hebben een droom, een doel. Ze willen over een aantal jaar meedraaien in de top van het Nederlandse dames turnen. Om dit doel te bereiken moet er getraind worden, heel veel zelfs.

Deze meiden trainen ondertussen 17 uur in de week en komen uit in het hoogst mogelijke niveau wat in Nederland kan. Om hun droom waar te maken hebben zij zelf gezocht naar sponsoren. Om deze sponsoren te bedanken voor hun steun waren zij woensdagochtend 11 november uitgenodigd in de turnhal aan de Zuiderlaan om eens een ochtend training van de meiden bij te wonen om zelf te zien wat ervoor nodig is om hun droom waar te maken. Hier kregen zij een ontbijt aangeboden en lieten Noor en Emma een vloer- en balk oefening zien waarin het aantal salto’s en flikflaks niet meer te tellen was.

Vanwege het succes van het eerste jaar zijn er ondertussen nog twee turnsters toegevoegd aan de selectie van de stichting die beide de potentie hebben en de ambitie van Noor en Emma delen. Volg de ontwikkelingen van deze meiden op de voet via: www.stichtingflow.com.

woensdag 18 november 2015

Deel dit bericht