SC Klarenbeek organiseert Voetbaldagen

Klarenbeek- Ben je geboren tussen 1 januari 2003 en 31 december 2008 en vind jij voetbal leuk, doe dan mee aan de 100% Voetbaldagen van SC Klarenbeek. Dit evenement dat, onder verschillende namen, al bijna twintigjaar vaste prik is in Klarenbeek, wordt dit jaar natuurlijk ook weer georganiseerd.

SC Klarenbeek is voor de drie maal op rij weer de organisator achter deze 3-daagse. Nadat de KNVB een aantal jaar geleden SC Klarenbeek heeft gevraagd om dit over te nemen van hen, zet Klarenbeek de traditie voort. De 100% Voetbaldagen, vernoemd naar de hoofdsponsor van dit evenement, wordt gehouden van 13 tot en met 15 juli 2016.

De week staat natuurlijk in het teken van voetballen, elke dag ben je voornamelijk bezig om veel plezier te maken tijdens het voetbal, om dingen te leren van de verschillende trainers en om elkaar te helpen en al met al een betere voetballer te worden. Naast dat je de hele week voetbaltrainingen krijgt aangeboden krijg je ook een compleet tenue, een bal, elke dag een lunch, tussendoor ranja en een deelnamecertificaat met foto erop. De trainingen worden verzorgd door gediplomeerde trainers.

Overige informatie
Al jarenlang komen kinderen uit de hele regio om mee te doen met de voetbaldagen, ook dit jaar is iedereen weer welkom om drie fantastische dagen te gaan beleven! Kosten voor de voetbaldagen zijn € 88,00 per speler. De dagen zijn van ongeveer 09.30 tot 16.00 uur, waarbij op vrijdag de 3-daagse geëindigd wordt met de prijsuitreiking en het uitdelen van de ballen.
Meer informatie en verdere informatie over aanmelding vind je op www.scklarenbeek.nl/activiteiten/voetbal/voetbaldagen. Voor vragen kan er altijd contact opgenomen worden met 06 - 30 72 33 85.

woensdag 20 april 2016

Deel dit bericht