Team Ambacht levert geweldige sportieve prestatie

Klarenbeek- De leden van Roparun Team Ambacht hebben met een estafetteloop een geweldige sportieve prestatie geleverd, dit met het doel om geld op te halen voor mensen met kanker. Team Ambacht is gestart in Hamburg, op de 564 kilometer lange terugweg moest men op zoek naar een plekken om het basiskamp op te zetten. Rard Cremers bood het team gelijk de mogelijkheid om van zijn dierenartsen praktijk gebruik te maken.

Op zondagavond rond de klok van 22.00 uur stonden er 25 personen op de stoep. Onderweg moest het team veel wind, regen en kou trotseren. Voor Rard was niets teveel douchen, koffie, thee, opladen van heel veel telefoons, het was allemaal mogelijk. Na het vertrek, maandagmorgen 02.30 uur, moest Rard de kliniek natuurlijk weer op orde brengen voor de opening van de praktijk. De Roparun is een bijzondere ervaring maar dat mensen als Rard zich zo gastvrij opstellen maakt het nog meer speciaal. Alle teamleden danken Rard Cremers heel hartelijk voor zijn gastvrijheid in dierenartsenpraktijk De Driehoek vestiging Klarenbeek.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs én Hamburg naar Rotterdam. Een avontuur voor het leven. Dat blijkt overigens ook uit het motto: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen toegevoegd aan het leven”.

woensdag 25 mei 2016

Deel dit bericht