Uitstekende zaterdag jeugd TTV Trias

Twello- Op de derde speeldag gingen de jeugdspelers van Trias naar Zwolle, Enschede, Hattem en Eerbeek om te proberen daar hun punten te gaan pakken. Vooraf gezien spannende wedstrijden om naar uit te kijken.

TTV Zwolle 1 – Trias 1
In Zwolle werd er gestreden om de plaatsen 1 en 2 op de ranglijst tussen de twee hoogst gerangschikte teams van beide verenigingen. Met aan Triaszijde het vertrouwde trio Toine Hulshof, Rick IJsseldijk en Enrico Schotman. Wedstrijd één werd helaas door Rick verloren, waarna Enrico het tij keerde door zijn eerste wedstrijd met goed spel winnend af te sluiten. Nadat de dubbel ook werd gewonnen gaf het team uit Twello nog meer gas en won de ene na de andere partij. Jammer genoeg wist Toine geen punten te vergaren, maar omdat hij alles had gegeven konden de andere spelers de vermoeid geraakte Zwolle spelers vrij eenvoudig verslaan. De eindstand van deze topper eindigde ook verdiend in een 3 – 7 overwinning voor de Twellonaren. Hiermee staan zij drie punten los op deze directe concurrent voor het kampioenschap.

DTS 3 – Trias 2
Het tweede team van Trias reisde met invaller Stefan Selders af naar Enschede om te strijden tegen DTS. De overige spelers die achter de tafel stonden waren zoals vertrouwd: Sebastiaan van der Scheer en Marleen IJsseldijk. De eerste twee wedstrijden werden nog gewonnen door de thuisploeg, waarna Marleen ervoor zorgde dat de wedstrijd een andere wending kreeg door haar eerste wedstrijd te winnen. Nadat de dubbel ook gemakkelijk gewonnen werd sloeg het team uit Twello de ene na de andere bal raak. Ook Stefan, die normaal gesproken één klasse lager speelt, speelde overtuigend en won zelfs twee van zijn drie wedstrijden. Sebastiaan wilde in zijn laatste wedstrijd natuurlijk ook bijdragen aan de overwinning en won deze uiteindelijk in een spannende vijfsetter. Dit team van Trias kon met een goed gevoel terug reizen naar Twello. Er werd gewonnen met 3 – 7.

Smash `70 2 – Trias 3
Trias 3 stond met Femke van Schaik, Ruben Havekes en Stefan Selders achter de tafel om ervoor te zorgen dat de punten meegenomen werden naar Twello. In deze wedstrijd werden voortreffelijke punten gemaakt door beide teams. In de eerste wedstrijd zagen de supporters helaas Femke verliezen. Maar Stefan zorgde ervoor dat Trias niet vroeg in de wedstrijd tegen een achterstand aanliep door zijn eerste wedstrijd overtuigend te winnen. Ook Ruben won zijn eerste partij. Vervolgens ging Trias rap verder met punten scoren. Veel wedstrijden werden ook opnieuw winnend afgesloten. Door de wedstrijd uiteindelijk met 3 -7 te winnen is dit team een mooie middenmoter in de 2e klasse.

ETTV 1 – Trias 4
Koploper Trias 4 nam het deze zaterdagochtend op tegen ETTV 1 uit Eerbeek. Levi van Hunnik, Loes van de Kamp en Nina Romano stonden te trappelen om de eerste plaats vast te houden. Het leek echter af te gaan op drama. Dit omdat Levi en Loes hun eerste wedstrijd nipt verloren. Maar omdat op dit moment Nina de speelster in vorm was, won zij vrij gemakkelijk haar eerste wedstrijd. Dat zorgde ervoor dat de wedstrijden daarop volgend gewonnen werden. Wedstrijd zeven werd weliswaar nipt verloren maar dat kon de pret in het Trias vak niet drukken. Deze wedstrijd werd verdienstelijk gewonnen met 3 – 7. Concurrent De Toekomst won helaas voor Trias overtuigend van Swift (D) wat er toe leidde dat de koppositie door hen werd overgenomen.

woensdag 30 september 2015

Deel dit bericht