VHC Twello: acties voor nieuw clubhuis

Twello- De leden van VHC Twello kennen de routine inmiddels. Steeds weer een nieuw initiatief om geld in te zamelen voor het clubhuis. De club kiest er vooralsnog voor door middel van diverse acties geld in te zamelen voor de bouw van een nieuw clubhuis in plaats van het verhogen van de contributiegelden. Afgelopen zaterdag liep de actie Scoren voor de club af, een actie waarbij de jeugdleden met kraskaarten langs familie en vrienden gingen om geld op te halen.

Op de drukke en zonnige zaterdagmiddag verzamelden de leden zich op het terras van VHC Twello. Er waren namelijk prijzen te verdelen. Prijzen voor de persoon die de meeste kraskaarten heeft verkocht en voor de beste teamprestaties. De eerste prijs(indoor skydiven Roosendaal) ging naar Ilse Horstink van meisjes D3, Annemein van der Zaag van meisjes E1 mag met twee personen naar Hellendoorn en Rivka Kotterman van meisjes F2 won kaartjes voor Madurodam. Gefeliciteerd meiden, wat hebben jullie het goed gedaan! De twee teams die de meeste kraskaarten vol gekrast kregen, gaan met het hele team trampoline springen bij Bounz in Deventer. Ook hier hebben de meidenteams het bijzonder goed gedaan. ME1 en MC2 hebben een prachtig teamuitje verdiend.

Dankzij alle inspanningen heeft deze actie een kleine € 4000,- opgebracht. Dat is helaas nog lang niet genoeg. Er zijn dus meer acties nodig om tot een hoger bedrag te komen. De lege flessenactie loopt het hele jaar. De Spek je clubkas van Jumbo is net afgelopen en ook tegen het einde van het seizoen volgen er nog initiatieven vanuit de club. De teams houden ook zelf acties, die variëren van de verkoop van broodjes knak door Jongens B, verkoop van zelfgebakken cakejes en koeken door jongens E tot het verkopen van smoothies door meiden F. De komende tijd komen er ook vanuit andere teams nog initiatieven om de meterstand richting nieuw clubhuis te laten stijgen. Heb je nu ook zin gekregen om eens een keertje mee te doen of te komen kijken? Op woensdag 20 april is er een vriendjesdag van 15.30 uur tot 17.00 uur waarbij alle vriendjes en vriendinnetjes van onze jongste jeugd lekker een middagje mee mag komen hockeyen. Meer weten over sponsoring en inzamelacties? Ga naar www.vhctwello.nl

woensdag 20 april 2016

Deel dit bericht