Voetbalclinic Klarenbeek

Klarenbeek- Zoals iedere vakantie organiseren de Dorpscontactpersonen in samenwerking met Kinderopvang Klarenbeek vakantieworkshops voor kinderen. In de meivakantie gaan ze op de sportieve tour.

Hou jij van sporten en lekker bezig zijn, kom dan op maandag 2 mei meedoen aan de voetbalclinic in Klarenbeek. Het is geen vereiste dat je lid bent van de Sportclub Klarenbeek of dat je bij een club buiten Klarenbeek voetbalt, iedereen mag meedoen! De clinic is voor zowel ervaren als onervaren voetballers of voetbalsters leuk en leerzaam.

Wat ga je doen?
Je krijgt een uur (4 tot en met 8 jaar) of 1,5 uur (9 tot en met 12 jaar) een training met allerlei leuke voetbalspelletjes, techniektraining en looptechniektraining. De ochtend staat onder leiding van Roy Zweverink, trainer van SC Klarenbeek B1.

Overige informatie
De clinic vindt plaats op terrein van SC Klarenbeek, Bosweg 12-14. Je moet zelf voetbalschoenen en voetbalkleding meenemen (gelieve ook scheenbeschermers te dragen in verband met de veiligheid), daarnaast is het raadzaam om een bidon of flesje mee te nemen zodat je tussendoor wat kunt drinken.

Aanmelden
De kosten voor deze clinic bedragen 1,50 euro per persoon. Aanmelden voor deze clinic kan, graag voor 27 april, via: info@kinderopvangklarenbeek.nl, vermeld je naam en leeftijd. Voor vragen kun je een e-mail naar bovenstaand e-mailadres sturen of contact opnemen met 06-30 72 33 85 (Roy Zweverink).

SC Klarenbeek
Sportclub Klarenbeek is een sportclub met circa 1.000 leden, waarvan een groot deel actief is als voetballer of voetbalster. De afgelopen jaren staat SC Klarenbeek onder andere bekend om de vele meisjes en vrouwen die actief zijn bij de club. Kun jij op 2 mei niet, maar lijkt het jou wel leuk om eens te komen voetballen of eens te kijken of voetbal wat voor jou is, neem dan contact op met Roy Zweverink.

woensdag 20 april 2016

Deel dit bericht