Voorverkoop abonnementen Anytime Fitness

Twello- Anytime Fitness Twello (boven de Rabobank aan de Dorpsstraat) start a.s. zaterdag en zondag (koopzondag) met de voorverkoop van abonnementen. Momenteel wordt er druk gebouwd om de fitnessclub voor het einde van het jaar gereed te krijgen en open te stellen voor de sporters. Zo komt er onder andere een prachtige groepsfitnesszaal waar de hele dag door virtuele lessen en ook live lessen kunnen worden gevolgd.

​Er is een sfeervolle lounge om gezellig bij te kletsen en vanaf de nieuwste apparatuur voor conditietraining (loopbanden, crosstrainers, fietsen, etc.) kan men uitkijken op de Dorpsstraat. Er is in de nieuwe Anytime Fitnessclub in Twello voor iedereen wat wils, jong, oud, man, vrouw, iedereen kan op zijn of haar niveau terecht.
Aanstaande zaterdag en zondag start het team van clubmanager Remy den Blijker met de voorverkoop van abonnementen tussen 10.00 en 17.00 uur. Op die dagen kan men terecht voor uitleg over de mogelijkheden die de club gaat bieden. Voor snelle beslissers geldt er dan een prachtig aanbod met levenslange korting op het abonnement. In de weken erna zijn de mensen van Anytime Fitness voor de voorverkoop aanwezig op:

Dinsdag: 16.00 – 19.00 uur
Woensdag: 12.00 – 15.00 uur
Donderdag: 17.00 – 20.00 uur
Vrijdag: 17.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur
Zondag: 13.00 – 16.00 uur

Anytime Fitness heeft wereldwijd momenteel meer dan 3000 clubs. Leden kunnen met hun sleutel zonder extra kosten in al deze clubs sporten. In Nederland zijn er al meer dan 40 clubs en het aantal is groeiende. De gemoedelijke sfeer, persoonlijke benadering en het feit dat je altijd, 24 uur per dag en 7 dagen per week, kunt sporten, hebben er voor gezorgd dat vele mensen dit concept omarmd hebben. Het fitnessteam bestaande uit Remy den Blijker, Jesse Burgers, Sabine Berends en Floris van Eijk kan dan ook niet wachten tot de deuren eind december opengaan om de gasten te verwelkomen.

woensdag 25 november 2015

Deel dit bericht