Benauwde overwinning voor Cupa tegen Wissel

Bussloo- Cupa mocht van geluk spreken dat keeper Jeroen Bouwhuis geweldig op dreef was en een aantal geweldige reddingen verrichte. Voeg daarbij dat de Wissel voorwaartsen onnauwkeurig in de afwerking waren anders was er een andere uitslag op het scorebord gekomen.

Nu werd het een benauwde 1-0 overwinning dank zij een treffer van Tom Stormink al na vier minuten gescoord daarmee zijn basis plaats cachet gaf. Cupa had wel de pech dat er maar liefst drie treffers afgekeurd werden vanwege buitenspel waarvan er zeker twee dubieus waren. Het werd een vrij fysieke wedstrijd met maar liefst zeven gele kaarten waarvan twee voor Cupa en vijf voor Wissel. Het opportunistisch spelende Wissel had gedurende de gehele wedstrijd een licht veld overwicht en Cupa slaagde er maar niet in om rust in haar spel te krijgen en in balbezit te blijven. Wat echter telt is mindere wedstrijden winnen die ook goed zijn voor drie punten. Cupa trainer Bram Wansink wacht een mooie week om het team weer te laten spelen naar de niet geringe mogelijkheden want er is zeker potentie in het team. Allereerst te beginnen met een goede wedstrijd instelling om de aanwezige kwaliteit te laten renderen. Te beginnen volgende week uit tegen Lettele om 14.00 uur.