Cupa moet de winst aan koploper Davo laten

Bussloo- Onder barre weersomstandigheden en op een moeilijk bespeelbaar veld moest Cupa aantreden tegen de koploper van 5H. Cupa was nog niet wakker of het stond al achter met 1-0 na een aanval over rechts van Davo. Een voorzet na een ingooi werd door de gehele Cupa verdediging gemist maar niet door Akila Waragoda.

Cupa kon daar weinig tegenover stellen en het initiatief lag constant bij het technisch betere Davo. Na een serie corners voor Davo zonder resultaat werd met een lange bal van achteruit clubtopscorer Nick Lieftink gelanceerd. Hij liep twee Cupa verdedigers er uit om vervolgens keeper Jeroen Bouwhuis van Cupa te passeren 2-0. Ver in de eerste helft kon Nick van Uffelen met een mooie solo vanaf links de aansluitingstreffer maken 2-1. Lang plezier beleefde Cupa niet aan de treffer want slecht verdedigen in het centrum stelde Nick Lieftink in staat simpel de 3-1 te maken. Nog voor rust moest Aron de Haan zich laten vervangen door Jan de Croon. In de tweede helft sprong Davo slordig om met de vele kansen of stond Jeroen Bouwhuis in de weg. Cupa wist uit een corner wel te scoren maar deze treffer werd om onduidelijke reden afgekeurd. Tien minuten voor tijd werd het klasse verschil alsnog gemaakt door Davo door de 4-1 en tevens einduitslag op het scorebord te zetten. A.s zaterdag speelt Cupa om 17.00 uur thuis tegen Lettele en tweede Paasdag om 14.00 uur uit tegen Wissel.