Cupa start nieuwe seizoen met een overwinning tegen Wesepe

Bussloo- Cupa begon matig aan de wedstrijd tegen Wesepe en liet het initiatief aan de tegenstander. Op het moment dat Cupa zelf het initiatief nam kwam het op een 0-1 achterstand. Niet veel later was de stand alweer gelijk na goed voorbereidend werk van Remco Bloem en een dito voorzet van Jan de Croon.

Het was aanvoerder Tom Leerkes die 1-1 aantekende met een mooie kopbal. Cupa kreeg vele mogelijkheden op voorsprong te komen maar de nauwkeurigheid ontbrak bij de kansen. Weer was het Wesepe dat profiteerde van verdedigend geklungel bij Cupa na een vrije trap en met een rollertje werd het 1-2 voor de gasten. Al weer snel kwam Cupa gelijk na een prima voorzet van Niels v.d Linde van rechts en weer was het Tom Leerkes die wist te scoren. Na de rust profiteerde Cupa van de trage Wesepe verdediging en Jan de Croon en Nick van Uffelen liepen diverse keren hun tegenstander er uit. Direct na rust kwam Cupa op voorsprong na weer een mooie voorzet van Jan de Croon die prachtig werd ingekopt door Nick van Uffelen 3-2. Jan de Croon bekroonde zijn goede wedstrijd door met een mooi schot 4-2 te laten noteren. Bij Cupa werden Tom Leerkes en Nick van Uffelen vervolgens vervangen door respectievelijk Tom Stormink en Björn Hendriks. Tom Stormink wist met een diagonale bal door centrum Wesepe Aron de Haan te vinden en hij ronde beheerst af 5-2. In de laatste minuut was het Björn Hendriks die een mooie solo bekroonde met een even gave goal 6-2.