Cupa wint maar kan niet overtuigen

Bussloo- Op voorhand leek Cupa een gemakkelijke een grote overwinning te gaan halen op hekkensluiter Beatrix uit Hoenderloo. Het team uit Hoenderloo staat triest onder aan en krijgt met regelmaat grote nederlagen te slikken. Dat het deze middag wederom zou gaan gebeuren leek het weer op.

Na ruim twintig minuten spelen stond Cupa al met 3-0 voor en leek het een gelopen wedstrijd. Er sloop een vreemd soort gemakzucht in de Busslose ploeg en met de rust was de stand al weer gelijk 3-3. De 1-0 kwam op naam van Erwin Elders en de 2-0 werd gescoord door Tom Stormink. Een diagonale splijtende pass van Joachim Reuzel op Tom Stormink , die op zijn beurt breed kon leggen op de goed mee gekomen Aron de Haan die 3-0 kon aantekenen. Vanaf dat moment begon Cupa met knoeiwerk en in no time kwam Beatrix terug tot 3-3. Na 5 minuten in de tweede helft besloot Cupa trainer/coach Robert Peterman tot een dubbele wissel. Remco Bloem en Björn Hendriks werden vervangen door Jan de Croon en Bas ter Riele. Cupa bleef gezapig voetballen en mocht af en toe zelfs van geluk spreken bij doelrijpe kansen voor Beatrix. Ook Cupa kreeg zijn kansen maar was ook hier in slordig in de afwerking. Na een uur spelen een lange pass van Erwin Elders over de Beatrix verdediging heen twijfel bij uitlopen van de Beatrix keeper. Aron de Haan wist er optimaal van te profiteren en was goed voor de 4-3. Tien minuten voor tijd een identieke goal als in de eerste helft met Tom Stormink en Aron de Haan in de hoofdrol. Tom vrij gespeeld en breed leggen op Aron die 5-3 scoorde. Er vielen aan Cupa zijde nog een paar venijnige schoten te noteren van de goed ingevallen Bas ter Riele. Marc ter Riele kwam Bas Linthorst nog vervangen maar inmiddels was de wedstrijd wel gespeeld. Wil Cupa mee blijven doen voor de laatste periode dan zal het met meer energie moeten spelen want dan pas kunnen aanwezige capaciteiten boven komen drijven. A.s Zondag gaat Cupa op bezoek naar Terwolde om 14.00 uur.