Gelijkspel Voorwaarts 1

Twello- Na twee weken geen wedstrijd gehad te hebben moesten de dames van Voorwaarts handbal op zaterdag 28 februari naar Bathmen om tegen Lettele te spelen. Lettele staat op de zesde plek dus die zouden ze moeten kunnen winnen.

Alleen wisten ze uit de vorige wedstrijd dat Lettele nooit op zou geven. De wedstrijd liep in het begin gelijk op. Lettele wist goed van afstand te schieten. Bij Voorwaarts was de afronding slordig en lieten ze grote kansen liggen. Aan het eind van de eerste helft liepen ze iets uit. De ruststand was 18-11 in het voordeel van Voorwaarts. In de rust werd nog eens goed gezegd dat ze niet op moesten geven maar door moesten gaan tot het laatste fluitsignaal. De tweede helft begon slordig, de afronding bleef slecht en ballen werden slordig afgespeeld. Daarna ging het beter en wist Voorwaarts het doel weer te vinden door goede en snelle aanvallen op te zetten. De eindstand was 35 – 20 voor Voorwaarts. Niet de beste wedstrijd van dit seizoen maar toch nog een ruime overwinning. Volgende week spelen zij om 19.30 uur thuis in de Jachtlust tegen OBW. Ook dan gaat Voorwaarts weer voor de overwinning.