Handballers Voorwaarts 1 boeken fraaie winst

Twello- Zaterdagavond 21 maart stond de thuiswedstrijd tegen Fortissimo op het programma. De uitwedstrijd werd gewonnen met 18-27. Het was toen ook zeker geen makkelijke wedstrijd. Het eerste doelpunt werd gescoord door welp Danique. De wedstrijd begon en Voorwaarts miste meteen flinke kansen. De vraag, was het slechte afronding of goed keeperswerk van Fortissimo?

Er werd hard aangepakt door Fortissimo wat resulteerde in penalty’s voor Voorwaarts. Ook deze werden niet allemaal benut. Voorwaarts ging de rust in met de stand 8-6. Een eerste helft met heel weinig doelpunten, Daar moet verandering in komen in de tweede helft. Voorwaarts kwam niet scherp uit de kleedkamer en Fortissimo kwam tot op 1 punt. Ook nu hadden ze moeite om te scoren. Gelukkig voor Voorwaarts lukte Fortissimo dit ook niet. Tien minuten lang was de stand 14-10. Gelukkig kon Voorwaarts daarna wel het doel vinden en was de wedstrijd gespeeld. Eindstand 21-15 in het voordeel van Voorwaarts. Volgende week 28 maart spelen de handballers om 19.30 de kampioenswedstrijd tegen BDC.