Strijdend SV Twello komt niet verder dan gelijkspel

Twello- Dit weekend speelde in de 5H klasse de top 6 tegen elkaar. Een van deze wedstrijden was tussen de nummers 3 en 4, Lettele en SV Twello. Scheidsrechter Nijenhuis uit Deventer floot de wedstrijd. Vanaf het begin was het duidelijk dat deze wedstrijd een strijd zou worden tussen twee tegenstanders die elkaar qua niveau weinig ontlopen.

De wedstrijd kenmerkte zich door veel strijd op het middenveld, met helaas maar weinig kansen voor de beide doelen. Beide partijen hadden verdedigend de zaken goed voor elkaar. Lettele had in de eerste helft de beste mogelijkheden om te scoren. Maar de spitsen van Lettele hadden twee keer het vizier gelukkig niet op scherp staan. SV Twello kwam in deze eerste helft niet verder dan een afstandsschot van Rick Uninge in de 24e minuut.
In de tweede helft van de wedstrijd veranderde het beeld enigszins in het voordeel van SV Twello. In de 58e minuut kwam de bal via een vrije trap van Jarno Vriezekolk op het hoofd van Nicky Eekhuis, die de bal doorkopte naar Tim Evers, die vervolgens net naast kopte. Daarna volgde de beste mogelijkheid van de wedstrijd, waarin Nicky Eekhuis alleen op de keeper afging, maar de bal helaas op de voet van de keeper schoot. Beide partijen probeerden in de laatste tien minuten nog een beslissing te forceren. Waarbij soms tot op het randje werd gespeeld. Maar de wedstrijd eindigde zoals deze begonnen was, 0 - 0. Een terechte uitslag. Volgende week gaan ze weer voor drie punten in de volgende topper thuis tegen DAVO.