SV Twello verliest onnodig tegen Davo

Twello- Na vorige week gelijk gespeeld te hebben tegen Lettele, volgde vandaag het treffen tegen koploper Davo. De uitwedstrijd bij Davo eindigde destijds in 3-3. Bert Westendorp die in Deventer nog twee keer scoorde en goaltjesdief Yannick Gorter ontbraken zondagmiddag door blessures helaas op het wedstrijdformulier. Het werd beide ploegen bijna onmogelijk gemaakt goed te voetballen, door enerzijds de harde wind en anderzijds het zware veld.

SV Twello startte de eerste helft met de wind in de rug, maar Davo had het betere van het spel en kwam na een half uur spelen door een vrije trap op voorsprong. Twello had een aantal kleine mogelijkheden maar ging daar niet secuur genoeg mee om. In de tweede helft was het spelbeeld juist omgekeerd, Davo met de wind in de rug, werd teruggedrongen door Twello. De strijdlust die in de 1e helft ontbrak liet SV Twello in de 2e helft absoluut zien. Met name na het inbrengen van (junior) Max Smaal werd SV Twello alsmaar dreigender, helaas kwam dit niet tot 100% kansen en kon deze nederlaag niet meer worden voorkomen. Na vijf maanden zonder nederlaag, verwacht SV Twello zijn goede reeks weer volgende week tegen Wilp door te zetten. Om 14.00 uur bent u bij Wilp op 8 maart van harte welkom.