Terwolde verliest van Wesepe

Terwolde- Terwolde moest dit keer aantreden tegen Wesepe. Voorafgaand aan deze wedstrijd werden een tweetal spelers van de thuisclub gehuldigd, zowel Jordi Meulenbroek als Koen Appelo speelden vandaag hun 250ste wedstrijd in Terwolde 1. Voorzitter Joost Boons sprak beide heren toe en feliciteerde hen met deze mijlpaal. In de vierde minuut van de wedstrijd spatte de bal al uiteen op de lat boven doelman Nieuwenhuis en amper een minuut later schoot Mitchel de Groot namens Terwolde op de paal het was dus een spectaculair begin van beide kanten.

De wedstrijd ging gelijk op en wederom raakte Mitchel de paal dit was in de dertigste minuut. Net voor rust kregen de gasten een grote kans maar doelman Dik Nieuwenhuis redde fraai. De tweede helft was een kopie van de eerste helft waarbij de gasten iets meer het initiatief namen. Na 56 minuten spelen kwam Wesepe via Koen Boerkamp op 0-1. Terwolde ging op jacht naar de gelijkmaker maar de kans voor Mitchel de Groot werd helaas niet door hem verzilverd. In de achtenzestigste minuut werd een misverstand in de Terwoldse defensie de thuisclub fataal want de stand werd 0-2. Terwolde bleef het proberen en hiervoor verdiend het team alle complimenten maar het kwam niet verder dan een van de doellijn gehaalde kopbal van Max van Gerrevink. Scheidsrechter v/d Pol liet niets extra spelen en floot derhalve na 90 minuten af. De muziek buiten op het mooie terras ging aan en het bleef nog lang gezellig op sportcomplex “De Woldermarck”. De club maakt zich nu op voor de diverse toernooien die nog gepland staan. Binnenkort de toernooien voor D pupillen - E en F pupillen en als afsluiting natuurlijk de Six Day op 21 juni.