Terwolde wint wederom

Terwolde- Op deze zeer natte zondag stond de uitwedstrijd tegen Gorssel op de agenda. Terwolde moest het vandaag doen zonder een aantal vaste basisspelers want zowel Niels als Rick Bredenoort waren door blessures niet van de partij. Het niveau van de wedstrijd paste prima bij de herfstachtige omstandigheden. Het leek soms van beide kanten helemaal nergens op.

Terwolde begon brutaal en nam het initiatief en dit resulteerde al in de 1e minuut een goal voor Terwolde want Thomas Leurink strafte slecht uitverdedigen van Gorssel goed af 0-1. Gorssel gooide na de achterstand alle schroom van zich af en dit leidde tot enkele kansjes voor de thuisclub. Gelukkig voor Terwolde was vandaag doelman Dik Nieuwenhuis bijna niet te passeren en hield hij zijn club menigmaal op de been met fraaie reddingen. Toch kwam Gorssel in de 16e minuut op gelijke hoogte na een goed uitgevoerde counter. Gorssel rook bloed en ging verwoed op jacht naar meer maar dankzij Dik Nieuwenhuis bleef het 1-1. Door de vele regen werd het veld zeer moeilijk bespeelbaar en werd het voetbalspel er niet beter op. Terwolde bleef spelen op de winst en invaller Mitchel de Groot kreeg een goede kans maar de doelman van Gorssel wist het tij nog op tijd te keren voor zijn club. Edwin Dommerholt redde bekwaam op de doellijn zodat beide teams nog in evenwicht waren. Terwolde raakte nog twee keer het houtwerk want 2x werd de inzet van Peter Roeterd gekeerd door de paal. In de 81e minuut scoorde Thomas Leurink wederom na een assist van Mitchel de Groot en leidde Terwolde met 1-2. Beide teams bleven hun best doen maar de stand veranderde niet meer. Terwolde neemt de drie punten mee naar huis en dankt vooral zijn doelman.