Victoria Boys beter dan dames V en L

De Vecht- De personele problemen bij V en L zijn nog niet over want opnieuw moesten Lisanne Panhuis, Jorien Oudshoorn en Cissy Casteel vanaf de zijkant toekijken hoe hun teamgenoten het er afbrachten. Ook Femke Koldenhof begon niet geheel fit aan de wedstrijd en daarom werd de spits van het 2e, Linda Overvelde meegenomen als verse wissel. Al snel werd duidelijk dat Victoria Boys vandaag de bovenliggende partij was. Ook zij hadden speelsters tekort maar konden beschikken over een drietal zeer talentvolle 16 jarige junioren, uit hun grote dames afdeling. Na ongeveer 15 minuten kreeg Victoria Boys een vrije trap net buiten de 16.

De ingeschoten bal werd nog wel weggestompt door de keepster van V en L, Leonie Spijker maar de spitsen van Victoria Boys reageerden sneller op deze bal dan V en L verdedigsters 1-0. V en L kwam soms gevaarlijk uit de verdediging. Dat bleek in de 30e minuut toen Femke KoldenHof op rechts door dreigde te breken maar ook daar had Victoria Boys een antwoord op. Dat dit antwoord ten kostte ging van een gele kaart namen ze op de koop toe. De aanval was onderbroken en zij kregen daardoor de tijd om de organisatie weer goed te zetten. Vlak voor rust wist Victoria Boys 2-0 te scoren. Een spits werd snel vrijgespeeld en deze scoorde beheerst.
In de rust gaf Femke aan dat doorspelen eigenlijk niet verantwoord was. Daar had trainer Dick voor de Poorte wel rekening mee gehouden maar dat Celester Keizer de 2e helft ook niet zou spelen was hem ontgaan. Gevolg was dat er voor werd gekozen om met 10 speelsters de 2e helft te gaan spelen. Deze 2e helft speelde zich nagenoeg volledig af op de helft van V en L. In de 50e minuut werd het 3-0 door een prima schot hoog in het V en L doel. Maar na een uur voetballen kreeg Lieke Hopman de bal rond de middenlijn. Lieke besloot het spel te openen aan de andere kant van het veld. En dat lukte. Zij kreeg de bal over de verdedigsters van Victoria Boys voor de voeten van Sharon Casteel die 3-1 scoorde. Niet veel later opnieuw een uitbraak van V en L en de afgeslagen bal werd door Loes Boerkamp hard op doel van Victoria Boys geschoten. Deze kwam op de doellat terecht en sprong vervolgens met het nodige effect vanuit de doelmond weer het veld in. Niemand kon beoordelen of deze bal wel of niet over de doellijn was geweest. De scheidsrechter vond van niet, dus hij telde niet. Na de wedstrijd verklaarde een neutrale kijker, die bij de cornervlag stond dat hij wel zat. Jammer maar achteraf had het V en L toch niet geholpen. In de 80ste minuut werd V en L opnieuw verrast in de omschakeling. Veel ruimte in de rug waar de behendige spits gebruik van wist te maken.4-1. Vlak voor het eind nog een doelpunt, 5-1.