2018: Het jaar van De Kleine Wereld

Twello- Eind vorig jaar heeft de directie van basisschool De Kleine Wereld de sleutel, van het pand aan de Maarten Tromplaan, overgedragen aan de gemeente Voorst. Afgelopen weken hebben diverse initiatiefnemers met uiteenlopende ideeën zich bij de gemeente gemeld, waaronder ook bewoners uit de omliggende wijk.

De Kleine Wereld onderdeel van de wijk

Half december heeft de school een oproep gedaan om je te melden wanneer je ideeën hebt over een nieuwe invulling van De Kleine Wereld. Zij zijn verheugd dat een aantal buren verfrissende ideeën hebben betreffende deze locatie. In overleg met deze buren heeft de organisatie besloten om een buurtbijeenkomst te organiseren.

Buurtbijeenkomst

De buurtbijeenkomst staat gepland op woensdag 17 januari, locatie De Kleine Wereld, Maarten Tromplaan te Twello. Alle buren zijn uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en ontvangen geinteresseerden graag om 19.00 uur met een kopje koffie. De laatste informatie wordt deze avond gedeeld.

Aanmelden en aanvullende informatie

Wil jij als buurtbewoner aanwezig zijn op woensdag 17 januari? Stuur dan een mail naar b.vandenhoogen@voorst.nl. Heb je nog vragen betreffende de locatie aan de Maarten Tromplaan dan kan je altijd contact opnemen met Bas van den Hoogen (coördinator maatschappelijke initiatieven), b.vandenhoogen@voorst.nl of 06-50438652.

woensdag 10 januari

Deel dit bericht