Aanstaand weekend Oranjefeesten in Empe!

Empe- Op vrijdag 10 augustus organiseert de Oranje Vereniging een survivaltocht voor de jeugdleden van 4-16 jaar. Dit jaar alweer voor de 17e keer, na het record aantal deelnemers van 120 van vorig jaar blijkt dat de lol er nog lang niet af is. Inschrijven kan in groepjes van 2-4 personen, vanaf 13.00 uur in de feesttent aan de Ganzekolk. De deelnemers gaan allemaal met een prijs naar huis. Op het terrein zijn dit weekend de kermisattracties aanwezig.

’s Avonds vanaf 20.30 uur gaat de tent weer open voor een super gave feestavond met de zeskoppige band Proost. Proost staat bekend om zijn brede repertoire en afwisseling wat gegarandeerd een fantastische avond geeft. Samen met DJ Martin is er non-stop muziek en feest.

Op zaterdag 11 augustus vanaf 09.30 uur staan de schutters van Empe en omstreken weer te popelen, om een keer naar huis te kunnen gaan met de eeuwige roem, en met de titel Schutterskoning Empe 2018. Wie is de verrassing van 2018, bij het Vogelschieten? Vanaf 10.30 uur zal de schutterskoning van 2017 Wim Ruegenbrink het eerste schot lossen. Bij de jeugdleden van 10-16 jaar zal schutterskoningin 2017 Inka Woestenenk het eerste schot lossen.
Als de vogel er af is en de kersverse schutterskoningen en koninginnen zijn gehuldigd zoeken we nog even een sportieve uitdaging in een watervolleybalcompetitie! Geef je op met een team van 6 personen via www.facebook.com/OVEEmpe/ Of via de mail: secretaris@ove-empe.nl. Aanmelden kan ook op de dag zelf op het feestterrein.
De Band Royal Beat en DJ Remco sluiten het Oranjefeest af, vanaf 20.30 is de tent weer open. De band Royal Beat weet als geen ander de grootste danceknallers te brengen met de energie van een liveband.

woensdag 8 augustus

Deel dit bericht