Alpe d’HuZes team Klarenbeek zorgt voor inwendige mens tijdens carnaval

Twello- Het komende carnavalsweekend hoeven carnavalsvierders in Klarenbeek geen honger te hebben en kunnen ze een goede ondergrond leggen voor een weekendje feesten. Het Alpe d’ HuZes team Klarenbeek zorgt namelijk tijdens de carnavalsoptocht voor de inwendige mens.

Voorafgaande aan de carnavalsoptocht kunnen deelnemers aan de optocht broodjes hamburger of bal gehakt bestellen. Het Alpe d’HuZes team bezorgt deze zelfs bij de carnavalsgroepen tijdens het opstellen tussen 11.30 en 13.00 uur. De gehaktballen worden gemaakt volgens het oeroude recept van Rolph Weijn, lid van het Alpe d’HuZes team en voormalig eigenaar van De Nieuwe Zweep. Een echt ouderwets lekker ‘balletje van Neut’ dus. Het gehakt wordt beschikbaar gesteld door Jurian Hennekes van Slagerij Walravens, zodat de opbrengst geheel ten goede kan komen aan het goede doel.

Voor wie goed wil eten voorafgaande aan een leuke optocht en daarmee ook nog eens het goede doel wil steunen, kan een bestelling doorgeven voor vrijdag 9 februari. Bestellen kan door te mailen naar mila2000@planet.nl of te appen naar 06-12992662. De broodjes kosten € 2,50 (hamburger) en € 3,50 (gehaktbal).

Tijdens de optocht in Klarenbeek heeft het Alpe d’ HuZes team een stand ingericht bij Bike Totaal Wolters, waar naast bovengenoemde broodjes nog veel meer lekkers te verkrijgen is.

Het Alpe d’HuZes team Klarenbeek bestaat naast Rolph Weijn uit Johan en Lambert Brink, Andre en Mila Wolters, Erik van den Brink, Marijke Klomp-Borgonje en Annemiek Hurenkamp-Ebbers. Deze groep vrienden fietst op 7 juni 2018 de beroemde Nederlandse berg in Frankrijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding.

woensdag 7 februari

Deel dit bericht