Altijd wat te doen in Klarenbeek

Klarenbeek- Elke woensdagochtend, (van 10.00 tot 12.00 uur) zijn er activiteiten voor jong en oud in het MFC in Klarenbeek. Het maakt niet uit of je lid bent van een club of vereniging, voor iedereen is er wel een activiteit die aanspreekt. Zo was onlangs de Koffieklus waar oude apparatuur en kleding een tweede kans kregen. Er werd vooral gebruik gemaakt van het herstellen of verstellen van carnaval kostuums. Een mooie gelegenheid om alles op tijd klaar te krijgen voor het grote feest. Afgelopen vrijdagmiddag was De Brug weer gevuld met vrolijke mensen en live muziek van Caroline Live.

Alle activiteiten even op een rij

Woensdag 13 maart, worden we uitgedaagd om heerlijke hapjes te maken tijdens de culinaire workshop Heerlijke Hapjes. U kunt zich vandaag nog opgeven zodat de kok tijdig alle ingrediënten in huis kan halen.

Woensdag 27 maart staat geheel in het teken van de komende paasdagen. Dan gaan we aan de slag met kleurige bloemen en gedecoreerde eitjes om de paastafel mooi aan te kleden. Aanmelden kan tot 20 maart.

Woensdag 10 april is weer de koffieklus om al uw apparatuur en kleding een tweede kans te geven.

Woensdag 17 april is het Mama-Papa café, waar we samen met u en uw kind knutselen voor de paastafel. Deze ochtend wordt verzorgd door Kinderopvang Klarenbeek en Roze Juf voor 0 tot 4 jarigen. Bijdrage 2 euro per kind

Woensdag 24 april is de grote Bingo. De opbrengst van deze Bingo komt ten goede aan de moestuin van Kinderopvang Klarenbeek. Dus mocht u nog spulletjes hebben die geschikt zijn voor de Bingo dan kunt u die inleveren bij de kinderopvang Klarenbeek of bij Fam. Kolkman aan de Bosweg te Klarenbeek.

Sportief wandelen, doen we iedere eerste en derde woensdag vanaf het MFC. De wandelgroep vertrekt dan om 9.30 uur en is meestal rond 11.00 uur weer terug voor een vers bakje koffie of thee. Aanmelden voor sportief wandelen is niet nodig. Voor de workshops is aanmelden wel nodig.

U kunt alle activiteiten ook vinden op de Facebookpagina Dorpscontactpersoon Klarenbeek.

Mocht u geen vervoer hebben, dan kunt u dit aangeven via onderstaand nummer.

Aanmelden voor activiteiten en vervoer kan via 06-12260021 of inloop@mfcklarenbeek.nl

woensdag 6 maart

Deel dit bericht