Amerikaans Buffet en deskundige update in ACEC

Apeldoorn- Eerst genieten van een rijkelijk Amerikaans Buffet en daarna zal Frans Verhagen, gepromoveerd jurist en socioloog, het geïnteresseerd gehoor meenemen in zijn verhaal “Begrijp jij Amerika nog”? Hij is Amerika-kenner bij uitstek. Vlotte spreker. Humor en alert. Journalist die publiceert in NRC, FD, Groene en de Volkskrant. Heeft gestudeerd in Amerika, was er zes jaar correspondent, is getrouwd met een Chinees Amerikaanse en woont thans in Amsterdam.

Trump, hoe was dat mogelijk?

Frans legt verhelderend uit, hoe Trump president van Amerika heeft kunnen worden.

Vanuit de historie van de VS tot aan de huidige actualiteit.

Frans Verhagen schreef 14 boeken over Amerika, de meest recente Geschiedenis van de Verenigde Staten en Begrijp jij Amerika nog?

Meer info is te vinden op. www.meiguo.nl

Nog enkele kaarten beschikbaar

Deze avond wordt georganiseerd door Kiwanis Het Loo, die eerder succes oogstte met Joost Lagendijk, die ons meenam in de ontwikkelingen in Turkije.

Dinsdag 26 juni in het ACEC-gebouw, de cultuurtempel van Apeldoorn en het goede doel is de Stichting Leergeld Apeldoorn/Voorst.

Om 18.30 uur gaan de deuren open en staat het uitgebreide Amerikaans buffet gereed, om 20.00 uur begint de lezing.

Dankzij medewerking van ACEC is het bedrag laag gehouden:

€ 35,00 voor de hele avond, inclusief uitgebreid buffet, de lezing, thee/koffie, een drankje en… een schenking aan Stichting Leergeld. Alles over dit Voorster goede doel is te lezen op www.leergeld.nl

Zonder buffet slechts € 17,50 en belangstellenden kunnen hun deelname melden, in- of exclusief Amerikaans Buffet, op kiwikeynote@icloud.com

Direct daarna volgt een bevestiging.

woensdag 13 juni

Deel dit bericht