Avondwandel4daagse Wilp-Posterenk-Bussloo

Posterenk- De organisatie van de avondwandel4daagse Wilp-Posterenk-Bussloo is blij te mogen melden dat, na de coronaperiode, het wandelevenement weer op de oude voet verder gaat. De vierdaagse vindt plaats van dinsdag 7 juni t/m vrijdag 10 juni.

Over het terrein van Zozijn en door de mooie omgeving van Wilp, Posterenk en Bussloo worden mooie routes uitgezet. Deelnemende wandelaars kunnen kiezen welke afstand ze willen lopen, drie, zes of tien kilometer. De start en finish zijn bij het Vierhuis van Zozijn in Wilp. De laatste dag wordt, traditiegetrouw, afgesloten met een feestelijke intocht waar muziek en een medaille niet zullen ontbreken.

Inschrijven
Op 7 juni kan er ter plekke in het Vierhuis van Zozijn ingeschreven worden vanaf 18.00 uur. Vanaf 18.30 uur mag er gestart worden. Op de basisscholen in de omliggende dorpen, zullen er voorinschrijvingen zijn voor de scholieren en hun begeleiders. Verder is iedereen, ook inwoners uit de omliggende dorpen, welkom. Wie wil deelnemen betaald inschrijfkosten. Voor alle vier dagen t/m 12 jaar €4,00, vanaf 13 jaar €6,00 en een losse dagkaart kost €2,00.Voor meer informatie: www.zozijn.nl/vrije-tijd-oost-veluwe

woensdag 4 mei 2022

Deel dit bericht