Bach in Martinuskerk Twello

Twello- De Hohe Messe van Johann Sebastian Bach met het Helios Ensemble op authentieke instrumenten, het Luna Kamerkoor en diverse solisten, is op zondag 24 september te beluisteren in de Martinuskerk in Twello. Aanvang 15.00 uur en het geheel staat onder leiding van Wolfgang Lange.

De Martinuskerk in Twello is vaker in het verre als in het huidige verleden getuige geweest van grootse uitvoeringen, projecten waarover men nu nog spreekt onder leiding van Albert Kuyper. Of neem de uitvoering van het Requiem van Mozart o.l.v. Jeroen Teelen in 2013. Wolfgang Lange is ook geen onbekende in Twello. Met de uitvoering van het Requiem van Gabriel Fauré in 2016 door het Gelders Bach Collegium ( herdenkingsconcert aardbeving Nepal, april 2015) sloeg Lange zijn piketpaaltjes in de Martinuskerk. Het Luna Kamerkoor onder zijn leiding bracht op zondag 19 februari 2017 het hedendaagse werk “Path of Miracles” van Joby Talbot (geb. 1971). Dirigent Lange prijst de akoestiek van de kerk en heeft de sprong naar Twello gewaagd dit meesterwerk uit te voeren in Twello. Als extra krijgen bezoekers de gelegenheid vanaf 14.00 uur in gesprek te gaan met de orkestleden over hun instrument.

Het entreekaartje aan de kassa kost 25 euro in de voorverkoop 22,50 euro. Kinderen tot 12 jaar gratis. Van elk verkocht kaartje gaat 2 euro naar de stichting Hatemalo Nepal.
De kaart voorverkoop gaat via www.lunakamerkoor.nl/kaarten-bestellen

woensdag 9 augustus

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws