Begin advent met een retraitedag Stilte Beleven

REGIO-

Op maandag 2 december is iedereen van harte welkom op onze retraitedag Stilte beleven in Klooster Sion Het is de eerste maandag in de adventstijd en we bezinnen ons op het thema het leven verwachten.

Wil je een dag de stilte beleven en ervaren wat dit jezelf doet? Wil je even weg van de drukte en dagelijkse beslommeringen van alledag en je bezinnen op wat je verwacht? Meld je dan aan voor deze retraitedag. Een dag waarin aan stilte invulling wordt gegeven om dichter bij jezelf te komen, dichter bij de Ander en daarna geïnspireerd weer op weg te gaan en je leven van elke dag weer op te pakken. Aanvang 08:00 uur, einde rond 20:00 uur. We vieren de getijdengebeden van 12.00 uur en 18.00 uur met het jongerenklooster mee. Rondom de getijdengebeden is er voldoende tijd voor stilte en bezinning. Verschillende retraiteoefeningen, zoals Lectio Divina, meditatie en creativiteit helpen bij het stil worden, bezinnen en verwachten.

Kosten (incl. ontbijt, lunch, warme maaltijd): € 60,-. Overnachting ervoor of erna: € 50,= p.p.p.n., apart bij de aanmelding vermelden. Opgeven? Ga naar de website: https://www.nieuwsion.nl/programma/ of stuur een mail naar retraites@nieuwsion.nl.

De groepsgrootte is maximaal 15 deelnemers. Wees er dus snel bij, want vol is vol.

Deze retraitedag wordt iedere eerste maandag van de maand aangeboden, steeds met een ander thema.

woensdag 20 november

Deel dit bericht