Bert en Ineke Aalpoel in het zonnetje

Twello- Afgelopen zaterdag werden Bert en Ineke Aalpoel door Coöperatie DELA, oud collega’s, huidige collega’s in het zonnetje gezet bij Brasserie Korderijnk. Er werd getoost op hun 40 jaar inzet bij uitvaartcentrum Twello. Dit gebeurde in het bijzijn van het hele gezin van Bert en Ineke.

Op 1 januari 1979 zijn Bert en Ineke Aalpoel begonnen als beheerders echtpaar van het uitvaartcentrum Twello en gingen zij wonen in de bedrijfswoning ernaast. Samen met veel collega’s hebben zij hier 30 jaar lang met plezier gewerkt en met veel toewijding vele nabestaanden geholpen en bijgestaan. In 2007 werd het uitvaartcentrum overgenomen door Coöperatie DELA en zijn Bert en Ineke mee verhuisd naar Apeldoorn, waar ze alweer 10 jaar samen werken met plezier.

Tijdens de viering werden herinneringen gedeeld en vooral veel teruggekeken op de hoogte en dieptepunten. Al met al een uniek moment voor Bert en Ineke, maar ook voor Dela. Dit gebeurde in het bijzijn van het hele gezin van Bert en Ineke.

Bert en Ineke denken voorlopig nog niet aan stoppen maar willen nog een aantal jaren hun passie delen met collega’s en natuurlijk klaar staan voor nabestaanden.

woensdag 30 januari

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws