Bidden met de Benen in Wilp

Wilp- Op zaterdag 11 november start oecumenische wandelgroep Bidden met de Benen om 9.30 uur. Een wandeling vanuit de Dorpskerk van Wilp, Dorpsstraat 35. Voorafgaand aan de wandeling wordt rondom het thema “Verbinden“ een inleiding gehouden, als onderdeel van het jaarthema: "De Kracht van de Verbeelding“.

Na een korte meditatie, een pelgrimszege en de uitreiking van de route kunnen mensen individueel of in groepjes op pad gaan. Er is een korte (± 10 kilometer) en een lange (± 15 kilometer) route.

Wandelen verbindt; het brengt je dichterbij jezelf, en de aangereikte vragen zijn zo gekozen dat deze dat ook doen. Men wandelt ook een stuk in stilte om de verbinding te verdiepen. De deelnemers aan de korte en de lange route vinden elkaar weer bij een horeca-gelegenheid waar onder het genot van koffie of thee bijgepraat kan worden en daarna loopt iedereen weer terug naar het beginpunt van de tocht.

Deelname is gratis; een vrijwillige bijdrage in de kosten is welkom. Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie zijn de volgende personen beschikbaar:

Henri ten Brinke, tel. 055-3015015, henri.tenbrinke@upcmail.nl

en Ronald Dashorst, 06-16912727, r.dashorst@rkapeldoorn.nl

U kunt de nieuwsbrief aanvragen via biddenmetdebenen@gmail.com

woensdag 8 november

Deel dit bericht