Bingo tijdens Volksfeest

Voorst- Het is weer zover! De Voorster Kermis en Oranjefeesten staan weer op het punt om te beginnen. Het uitgebreide programma staat in de huis-aan-huis verspreide folder. Toch is het goed om een bijzonder programmapunt nog eens extra te belichten. Vorig jaar is de KOV gestart met de Bingo voor de wat oudere bewoners van Voorst. Dat was al een groot succes. Dit jaar werd er een gezellige middag georganiseerd in het Dorpshuis met een optreden van “de Olde Deerns”.

Maar ook tijdens het aanstaande feest wordt er op de zondagochtend 16 juni weer een gratis Bingo gehouden, met leuke prijsjes, aangeboden door de Voorster middenstand. Een heerlijk kopje koffie met iets er bij, een borreltje, een advocaatje met slagroom, een eenvoudige lunch en een schitterend lunchconcert door de Fanfare Korps Voorst.

De inloop in de feesttent aan de Wilhelminaweg is van af 10.00 uur. Voor de mensen die wat minder goed ter been zijn wordt er vervoer georganiseerd.

Geef u allen zo snel mogelijk op! Dat kan per telefoon bij Teun Baartman 06 80095913. Of op de intekenlijsten bij de COOP en in de Benring.

De KOV rekent op een nog groter succes dan vorig jaar. Kevin de Bingomaster en zijn team zijn er helemaal klaar voor en hebben er zin in. Net als vorig jaar is ook de iets jongere Bingo-liefhebber natuurlijk welkom.

woensdag 12 juni

Deel dit bericht