BINNEN- EN BUITEN EXPOSITIE KUNSTKRING THEMA ‘SAMEN, IN DEZE TIJD’

TWELLO- Met man en macht hebben leden van de Kunstkring Voorst zaterdag jl. lekker in het zonnetje in het parkje naast De Statenhoed gewerkt aan het inrichten van een buitenexpositie. Het thema van deze expositie is ‘Samen, in deze tijd’. Het resultaat mag er zijn. Er is een grote variëteit aan werken die allemaal op eigen wijze de gevoelens weergeven die de makers ervaren in deze tijd van oorlog, pandemie en maatschappelijke protesten

Op 10 augustus wordt binnen in de galerie van De Statenhoed een binnenexpositie over datzelfde thema ingericht. Daar zijn dan themawerken te zien van leden van de Kunstkring , maar óók van Voorstenaren – volwassenen én kinderen - die vorige week hebben meegedaan aan de activiteitendagen van de Kunstkring .

Op zaterdag 13 augustus zullen om 15.00 uur de beide exposities op feestelijke wijze worden geopend. Tot dan toe kan de buitenexpositie alvast de hele dag door vrij bezichtigd worden. De binnenexpositie in galerie de Statenhoed aan de Dorpsstraat 11a in Twello kan je tot 4 september a.s. bezoeken op vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur.

woensdag 3 augustus 2022

Deel dit bericht