BOOTCAMP GAMES 2018

Twello- In samenwerking met de organisatie van het Klompenfeest 2018, wordt er op zaterdag 8 september a.s. door Bootcampclub Bussloo een splinternieuwe aktiviteit georganiseerd, namelijk de ‘Bootcamp Games 2018’! Dit sportieve evenement, waarbij er onderdelen op kracht, conditie en behendigheid dienen te worden uitgevoerd, vindt plaats op het terrein tussen Basisschool de Wingerd en het gemeentehuis van Twello. De exacte tijden van het evenement zullen nog nader worden aangegeven.

De mogelijke (bootcamp) spelonderdelen voor deze dag zouden onder andere kunnen bestaan uit een (mini)stormbaan, vrachtauto trekken, houtblokken sjouwen, boomstam werpen, tractorband verplaatsen, modder tijgeren e.d. De organisatie is momenteel druk doende e.e.a. exact in te vullen.

U en/of uw club nodigen wij dan ook graag uit om deel te nemen aan de eerste bootcampgames 2018 te Twello. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met uw (sport)vereniging, organisatie of vrienden-/vriendinnenclub. Deelnemende teams bestaan uit maximaal 6 personen, inclusief een teamcaptain.

Kosten voor deelname zijn € 90,00 per team van 6 personen; minimum leeftijd voor deelname is, gezien de diverse uitdagende spelonderdelen, 16 jaar.

Rondom het evenemententerrein is er voldoende parkeergelegenheid, als ook zullen er voor kinderen diverse aktiviteiten aangeboden worden. Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en zal er catering aanwezig zijn.

Wilt u zich reeds met uw team voorinschrijven? Doet u dit dan uiterlijk vóór 30 juni a.s. per e-mail aan bootcampclubbussloo@outlook.com. Na uw voorinschrijving ontvangt u van ons een voorlopige bevestiging van deelname en verdere details.

We kijken uit naar uw deelname en komst!

woensdag 9 mei

Deel dit bericht