Bootcamp Games 2019

Twello- In samenwerking met de organisatie van het Klompenfeest 2019, wordt er op zaterdag 7 september a.s. door Bootcampclub Bussloo een activiteit georganiseerd, namelijk de ‘Bootcamp Games 2019’.

Dit sportieve evenement, waarbij er onderdelen op kracht, conditie en behendigheid dienen te worden uitgevoerd, vindt plaats op het terrein tussen Basisschool de Wingerd en het gemeentehuis van Twello. De exacte tijden van het evenement zullen nog nader worden aangegeven. De mogelijke (bootcamp) spelonderdelen voor deze dag zouden onder andere kunnen bestaan uit een (mini)stormbaan, vrachtauto trekken, houtblokken sjouwen, boomstam werpen, tractorband verplaatsen, modder tijgeren e.d. De organisatie is momenteel druk doende e.e.a. exact in te vullen.

U en/of uw club nodigen wij dan ook graag uit om deel te nemen aan de tweede bootcampgames 2019 te Twello. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met uw (sport)vereniging, organisatie of vrienden-/vriendinnenclub. Deelnemende teams bestaan uit maximaal 6 personen, inclusief een teamcaptain. Kosten voor deelname zijn € 90,00 per team van 6 personen; minimum leeftijd voor deelname is, gezien de diverse uitdagende spelonderdelen, 16 jaar. Rondom het evenemententerrein is er voldoende parkeergelegenheid, als ook zullen er voor kinderen diverse aktiviteiten aangeboden worden. Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en zal er catering aanwezig zijn. Inschrijven? per e-mail aan info@studiogeronimo.nl. Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging van deelname en verdere details.

woensdag 14 augustus

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws