Brainstormbijeenkomst Beweegtuin Duistervoorde

Twello- Vorig jaar is het met een groot aantal activiteiten gelukt om letterlijk en figuurlijk veel beweging te creëren in de Beweegtuin Duistervoorde. In aanloop naar het voorjaar en de zomermaanden willen de buurtsportcoaches gaan nadenken over de invulling van de beweegtuin dit jaar. Hiervoor nodigen zij zowel organisaties die werken met ouderen en/of mensen met beperkingen, als inwoners die affiniteit hebben met deze doelgroepen uit om mee te denken. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 13 februari van 11.00 - 12.00 uur in het Trefpunt Duistervoorde in Twello (Martinushof).

Wellicht zijn er mensen die het leuk vinden om iets te betekenen in de beweegtuin om zo ouderen in Twello en de rest van de gemeente Voorst te kunnen helpen richting een actiever en gezonder leven. Dit kan incidenteel zijn met een activiteit of evenement (seizoen opening bijv.), misschien wat structureler bijvoorbeeld als begeleider. Als gezegd wil de organisatie hierover graag brainstormen, zonder verwachtingen, en wie weet lukt het zelfs om een programma tot stand te laten komen.

Omdat de organisatie graag vooraf wil weten wie er komt op 13 februari willen zij mensen vragen zich op te geven bij Gerran Protzman, Buurtsportcoach van Mens en Welzijn Voorst. Dit kan zowel per mail als telefonisch: g.protzman@mensenwelzijn.nl / (0571-)277 941. Ook als men er niet bij kan zijn maar wel iets kan bijdragen, mag men gerust contact opnemen.

woensdag 31 januari

Deel dit bericht