Burgemeester Jos Penninx opent Beursvloer Voorst

Twello- Op dinsdag 30 oktober om 18.00 uur verricht burgemeester Jos Penninx van de gemeente Voorst de officiële opening van de 5de Beursvloer Voorst in Sportcafé Jachtlust. Beursvloer Voorst is bedoeld voor bedrijven en organisaties die zich betrokken voelen bij de Voorster samenleving. En ook voor verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties uit de gemeente Voorst die op zoek zijn naar een partij die iets voor ze kan betekenen.

Matchen

Deelname aan de Beursvloer door bedrijven en organisaties is een manier om vorm te geven aan hun maatschappelijke betrokkenheid. Zij zetten kennis, goederen, personeel of faciliteiten in om de helpende hand te bieden aan vrijwilligersorganisaties. Er ontstaan zo verrassende en zeer waardevolle matches met gesloten beurs. Tijdens de 4e editie in 2017 werden er 98 matches gemaakt!

Aanmelden bedrijven en vrijwilligersorganisaties

Het aanmelden voor de Beursvloer gaat via www.beursvloer-voorst.nl Deelname aan de Beursvloer is kosteloos. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stichting Beursvloer Voorst via beursvloervoorst@outlook.com

woensdag 5 september

Deel dit bericht