Burgemeester te gast tijdens Nieuwsdienst

Voorst- Op zondag 16 september vindt de eerste gezamenlijke Nieuwsdienst van de protestantse streekgemeente Klarenbeek-Voorst-Wilp plaats. In deze Nieuwsdienst zal burgemeester Jos Penninx de speciale gast zijn. De dienst vindt plaats in de kerk van Voorst en begint om 10.00 uur.

Jos Penninx heeft onlangs de keuze gemaakt nogmaals een ambtsperiode te willen vervullen als burgemeester in de gemeente Voorst. Waar denkt hij aan bij het maken van keuzes? Niet alleen hij, maar iedereen maakt keuzes in zijn of haar leven. Laten wij ons nog leiden door ons geloof wanneer we beslissingen nemen. Zijn onze keuzes daarom anders? Het thema van deze dienst is dan ook ‘Keuzes maken’. Voorganger in de Nieuwsdienst is ds. Yvette Pors. Nieuwsdienstkoor van Wilp staat onder leiding van Sandra de Bruin. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar in gesprek te gaan.

In verband met de nazomermarkt in Voorst op deze zondag, kan men het best via de Kerkstraat rijden. Mensen die minder mobiel zijn, kunnen hun auto aan de zijkant van de kerk parkeren.

woensdag 12 september

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws